Η PROTECT Cash Solutions, είναι μία σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας & Χρηματαποστολών. Ιδρύθηκε το 2016 από έμπειρα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον χώρο των χρηματαποστολών για περισσότερο από 15 έτη.

Με την ίδρυση της έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη δραστηριοποίησης ενός μεγάλου, Ελληνικών Συμφερόντων, σοβαρού και υγιούς οργανισμού με υψηλή τεχνογνωσία, που να παρέχει με συνέπεια και συνέχεια, υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Ασφαλείας, χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η PROTECT Cash Solutions παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς αξιών με ασφάλεια (χρηματαποστολές), μεταφέροντας χαρτονομίσματα, κέρματα, ξένο νόμισμα, πολύτιμους λίθους, αξιόγραφα, κοσμήματα, έργα τέχνης κλπ. Τα Πιστωτικά Ιδρύματα (Τράπεζες) μάς έχουν αναθέσει, επίσης, την πλήρη εξυπηρέτηση ΑΤΜs και καταθετικών μηχανημάτων, που περιλαμβάνει τον ανεφοδιασμό ή και την αποσυμφόρηση τους καθώς και τεχνικές επισκέψεις για την άρση, τυχόν, δυσλειτουργιών.

Η PROTECT Cash solutions, μέσω των υπερσύγχρονων Επιχειρησιακών της Κέντρων παρέχει και υπηρεσίες καταμέτρησης και φύλαξης αξιών, με απόλυτη εμπιστευτικότητα και βάσει προδιαγραφών της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Οι υπηρεσίες μεταφοράς αξιών, παρέχονται με σύγχρονα οχήματα υψηλής θωράκισης που φέρουν εξοπλισμό ασφαλείας για την προστασία των αξιών και των ανθρώπων μας και ελέγχονται ηλεκτρονικά από το κέντρο της Εταιρείας.

Ο εξοπλισμός καταμέτρησης αποτελείται από μηχανές κορυφαίων οίκων (GLORY GIESICKE PROCOIN) που φέρουν ειδικό λογισμικό, διενεργούν πιστοποίηση, έλεγχο πλαστότητας, ποιοτική διαλογή χαρτονομισμάτων και κερμάτων και είναι εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Το προσωπικό μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο, έμπειρο, εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο και πρόθυμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών μας.
Οι εγκαταστάσεις μας προστατεύονται από “state of the art” εξοπλισμό ασφαλείας, με ελεγχόμενη πρόσβαση και κάλυψη κλειστού κυκλώματος (CCTV), ενώ εποπτεύονται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο κέντρο παρακολούθησης.

Όλες οι αξίες, που μεταφέρουμε, διαχειριζόμαστε ή διατηρούμε σε φύλαξη, καλύπτονται ασφαλιστικά και 100%, από τον κορυφαίο Οίκο Lloyd’s of London, μέσω της εταιρείας MARSH που εξειδικεύεται στην ασφάλιση αξιών.

Καλέστε μας για μία συνάντηση γνωριμίας προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες σας και θα μειώσουν τα αντίστοιχα κόστη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΝΔΑΛΗΣ, ιδρυτής της Εταιρείας, με σπουδές στα οικονομικά και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής για 5,5 χρόνια σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία του κλάδου και ως Σύμβουλος Διοίκησης σε άλλη εταιρεία του χώρου για 5 έτη, ενώ έχει εργασθεί και στον χώρο των “Logistics” ως Εμπορικός Διευθυντής μεγάλης πολυεθνικής.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ, με σπουδές στα οικονομικά. Έχει διατελέσει για 11,5 χρόνια Διευθυντής Πωλήσεων και Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλη πολυεθνική Εταιρεία του κλάδου, ενώ έχει εργασθεί στον χώρο του “retail” σε πολυεθνικές εταιρείες, με εκτενή εμπειρία στις πωλήσεις και την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΝΑΣ, με εκπαίδευση  στη Γερμανία και το Ισραήλ σε θέματα φυσικής και ηλεκτρονικής ασφάλειας, με σημαντική εμπειρία στην κατάρτιση διαδικασιών και την εκπαίδευση προσωπικού. Έχει διατελέσει για περισσότερο από 15 έτη υπεύθυνος ασφαλείας  σε εταιρείες του χώρου καθώς και σε μεγάλους οργανισμούς.

Την Διοικητική Ομάδα πλαισιώνουν οι υπεύθυνοι επιχειρησιακού σχεδιασμού των χρηματαποστολών και των ΑΤΜ – καταμέτρησης αντίστοιχα, με πολύχρονη, εκτενή εμπειρία σε άλλες εταιρείες του χώρου,
καθώς και στελέχη εσωτερικής υποστήριξης των λειτουργιών της Εταιρείας.